info@klinikpure.dk

Sikrer dig det ønskede resultat

Bestil en Botox behandling

Hos Klinik Pure er vi specialiseret i at give dig den bedste rådgivning i de forskellige botox behandlinger.

Beliggenhed

​Klinikken er beliggende i Hvidovre, og den er således let at komme til, hvis du for eksempel kommer fra Glostrup, Rødovre eller andre områder i Storkøbenhavn. 

Gratis parkering ude foran klinikken. 

​FÅ DET RETTE RESULTAT

Gratis forundersøgelse

På vores skønhedsklinik tilbyder vi altid en uforpligtende og ganske gratis forundersøgelse, som bliver udført af en autoriseret speciallæge, inden du skal have din første behandling med botox.

Til denne undersøgelse vil lægen tage udgangspunkt i din huds struktur og dit ansigtsudtryk for at vurdere, om en botoxbehandling vil være den rette behandling for dig. Vi tilbyder flere forskellige behandlinger, og nogle gange kan det også vise sig, at en behandling med botox enten bør erstattes eller suppleres med filler.

ANERKENDTE PRODUKTER

Hvad koster botox?

Der er stor forskel på, hvor meget en behandling med botox koster hos os, idet vores priser varierer alt afhængigt af, hvilken type behandling du har behov for. Der er for eksempel stor forskel på, om du skal have botox i din pande, i læberne, eller om du ønsker at få fjernet rynker fra flere områder på én gang.

​Derfor kan du her finde en oversigt over alle vores priser, og du vil således også kunne finde en billig pris eller et tilbud på lige netop den botox-behandling, som du kunne tænke dig. Vi tilbyder altid gode priser, uden at det går ud over de produkter, vi anvender. Vi tilbyder også behandling med restylane skinbooster.

​Vi kan til hver en tid kontaktes på telefon 26 44 51 80​, på e-mail info@klinikpure.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside

Find os på Instagram

Følg med i hverdagen på klinikken

Vi deler mange før- og efterbilleder af vores skønne klienter, så følg os og se med. Måske bliver du inspireret til hvordan vi skal hjælpe dig?

FIND OS PÅ FACEBOOK

Det siger vores kunder

Vurderet 4.9/5 stjerner på baggrund af 30 anmeldelser fra Facebook​​

Slide

“Jeg har været hos Amanda idag og få full face og lidt i læberne, det er min første gang med botox og må sige Amanda giver sig virkelig tid til at forklare, hun er dygtig, smilende og sjov. Jeg gik derfra med et smil på læben og er kæmpe glad for resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Amanda​ 🙏🏼”

June Elsa Gamrath Hansen
via Facebook

Slide

“Jeg har nu fået flere behandlinger hos Amanda og kan kun sige at det er sjældent man møder så dedikeret en person der virkelig brænder for at gøre det bedste for sine kunder og samtidig er så hamrende dygtig. Kan KUN sende mange anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Geske Just
via Facebook

Slide

“Kan kun komme med de anbefale til Amanda. Hun er simpelthen så dygtig. Takker være hende er jeg nu fri for mine fine linjer samt spændings hovedpine 💉❤️”


Camilla Heidelbach

via Facebook

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger vi tilbyder, kan du ringe til os eller udfylde formularen her. Vores skønhedsklinik er beliggende i Hvidovre nær både Glostrup og Rødovre.​ Det er Amanda, der er indehaver af vores klinik, Klinik Pure. Hun er uddannet sygeplejerske og udfører behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Den klinikansvarlige læge er Shakil Ahmed.

Kontakt os i dag

I klinikken har vi fornøjelsen af Siranda som er vores kosmetisk sygeplejerske. Hendes venlige og professionelle tilgang skaber altid en tryg og behagelig oplevelse for vores kunder. Vi er stolte af at have hende som en del af vores team!