I trygge hænder

Filler til rynker, læber og kindben

Kunne du tænke dig en behandling med filler, og leder du i den forbindelse efter en lokal skønhedsklinik i København eller omegn?

Så er Klinik Pure et oplagt valg. Vi er beliggende i Hvidovre, og klinikken er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Rødovre, Glostrup eller omegn.​

Vores klinik er naturligvis godkendt af Patientstyrelsen, og det er en uddannet sygeplejerske, der står for vores behandlinger med ikke-permanente fillers. Du er således i helt trygge hænder hos os.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

​Hvad er filler?

Filler kaldes også for vævsfylder, og er et stof, der kan sprøjtes ind i eller under huden for eksempelvis at løfte en rynke op i samme niveau som det omkringliggende væv.

Filler kan også anvendes i forbindelse med manglende fylde i ansigtet. Det kan for eksempel være i læberne eller ved kindben. Her bruges eksempelvis lip filler til læberne.

Det betyder med andre ord, at fillers blandt andet kan bruges i forbindelse til behandling af:

  • Rynker
  • Læbe
  • Kæbe
  • Hage
Fillers har en forbigående effekt, hvilket også er derfor, de kaldes for ikke-permanente. Hvor længe effekten varer er individuelt alt afhængigt af, hvilken type filler der bliver anvendt.

Vi anvender de mest anerkendte produkter

Vores klinik sætter en stor ære i altid at anvende de mest anerkendte produkter på markedet for at sikre vores kunder det absolut bedst mulige resultat.

På vores skønhedsklinik tilbyder vi behandlinger såsom botox og skinbooster, og det kan være, at din filler-behandling eventuelt skal kombineres med botox alt afhængigt af, hvilket resultat du ønsker.

Få det rette resultat

Gratis forundersøgelse

​Kontakt os og book en tid til en gratis forundersøgelse.

Mangler du fylde under øjnene, omkring dine kindben eller din hage, eller kunne du for eksempel tænke dig at få udglattet en rynke i panden, ved din næse eller et helt tredje sted? Så kan vi hjælpe dig med at sikre den bedst mulige behandling til en konkurrencedygtig pris.

For at vi kan sikre dig det rette tilbud om behandling, tilbyder vi altid en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse. Du skal bare kontakte os for at booke en tid.​