Revolutionerende behandling

Hvad er Sunekos?

Sunekos® er ny behandling, som indeholder en patenteret formel af ren hyaluronsyre og essentielle aminosyrer. Disse stoffer er afgørende for opretholdelse af spændstighed og elasticitet i huden og kombinationen af de to komponenter stimulerer produktionen af ny, frisk collagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

​Intradermal behandling med Sunekos® 200 korrigerer og beskytter huden mod tegn på ældning. Sunekos® er det eneste naturlige produkt i professionel dermo-æstetik, der stimulerer syntesen af ​​kollagen og elastin, og genopretter hudens elasticitet og volumen.

Få den rette behandling

Hvem har gavn af behandling med Sunekos?

Behandlingen egner sig til alle (både mænd og kvinder) som ønsker en flottere og fastere hud. Behandlingen er særdeles god, hvis du har problemer med mørke rander og løs hud rundt om øjnene, men er også velegnet til at udglatte og opstramme huden i panden som et naturligt alternativ til botox.

Sunekos® kan dog anvendes på stort set alle hudområder, hvor der er fine linjer, rynker og/eller løshed af huden, og derfor mangler opstramning – eksempelvis på hænder, hals, decolleté og arme.

Sunekos® er en af de mest effektive behandlinger til reduktion af mørke rander under øjnene og løs hud​

​Er sunekos for mig?

Hvordan foregår en Sunekos behandling?

​Før du kan få foretaget en Sunekos® -behandling, skal du have foretaget en gratis forundersøgelse.

Til forundersøgelsen bliver informeret om behandlingen og vores specialuddannede kosmetiske sygeplejerske vil vurdere, hvordan du får det bedste resultat.

Sunekos® ordineres typisk som et kurforløb på 3 behandlinger med 14 dages mellemrum , og vedligeholdes med 1 behandling hvert 3-6 måned.

Find os på Instagram

Følg med i hverdagen på klinikken

Vi deler mange før- og efterbilleder af vores skønne klienter, så følg os og se med. Måske bliver du inspireret til hvordan vi skal hjælpe dig?

Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.9/5 stjerner på baggrund af 30 anmeldelser fra Facebook​​

"Jeg har været hos Amanda idag og få full face og lidt i læberne, det er min første gang med botox og må sige Amanda giver sig virkelig tid til at forklare, hun er dygtig, smilende og sjov. Jeg gik derfra med et smil på læben og er kæmpe glad for resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Amanda​ 🙏🏼"


June Elsa Gamrath Hansen

via Facebook

"Jeg har nu fået flere behandlinger hos Amanda og kan kun sige at det er sjældent man møder så dedikeret en person der virkelig brænder for at gøre det bedste for sine kunder og samtidig er så hamrende dygtig. Kan KUN sende mange anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"


Geske Just

via Facebook

"Kan kun komme med de anbefale til Amanda. Hun er simpelthen så dygtig. Takker være hende er jeg nu fri for mine fine linjer samt spændings hovedpine 💉❤️"


Camilla Heidelbach

via Facebook

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger vi tilbyder, kan du ringe til os eller udfylde formularen her.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Hvidovre nær både Glostrup og Rødovre.​

Det er Amanda, der er indehaver af vores klinik, Klinik Pure. Hun er uddannet sygeplejerske og udfører behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Den klinikansvarlige læge er Shakil Ahmed.​

CVR: 42102067

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

10.00 – 19.00

10.00 – 19.00

Kontakt os

Strandlyst Alle 35, 2650 Hvidovre

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 26 44 51 80

Mail: info@klinikpure.dk

Vi glæder os til at se dig i klinikken.