Sikrer dig det ønskede resultat

Botox-behandling

Kunne du tænke dig en behandling med botox, og leder du i den forbindelse efter en klinik i København eller omegn, der kan hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat?

Så er du altid meget velkommen til at besøge os hos Klinik Pure. Klinikken er beliggende i Hvidovre, og den er således let at komme til, hvis du for eksempel kommer fra Glostrup, Rødovre eller andre områder i Storkøbenhavn.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Få det rette resultat

Gratis forundersøgelse

På vores skønhedsklinik tilbyder vi altid en uforpligtende og ganske gratis forundersøgelse, som bliver udført af en autoriseret speciallæge, inden du skal have din første behandling med botox.

Til denne undersøgelse vil lægen tage udgangspunkt i din huds struktur og dit ansigtsudtryk for at vurdere, om en botoxbehandling vil være den rette behandling for dig. Vi tilbyder flere forskellige behandlinger, og nogle gange kan det også vise sig, at en behandling med botox enten bør erstattes eller suppleres med filler.


  Kontakt os

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.
  Vi er godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed.​​

  Hvad koster botox?

  Der er stor forskel på, hvor meget en behandling med botox koster hos os, idet vores priser varierer alt afhængigt af, hvilken type behandling du har behov for. Der er for eksempel stor forskel på, om du skal have botox i din pande, i læberne, eller om du ønsker at få fjernet rynker fra flere områder på én gang.

  Derfor kan du her finde en oversigt over alle vores priser, og du vil således også kunne finde en billig pris eller et tilbud på lige netop den botox-behandling, som du kunne tænke dig. Vi tilbyder altid gode priser, uden at det går ud over de produkter, vi anvender. Vi tilbyder også behandling med restylane skinbooster.

  Vi kan til hver en tid kontaktes på telefon 26 44 51 80​, på e-mail info@klinikpure.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.