En smuk glød

Restylane Skinbooster – dit værn mod rynker

Hvis du ønsker en nænsom behandling mod rynker, så er Restylane Skinbooster det oplagte valg, da den både mindsker rynker, udglatter huden og giver en smuk glød.

På Klinik Pure tilbyder vi flere former for rynkebehandling, herunder Restylane Skinbooster, og du er altid velkommen til at kontakte os for at bestille tid til en konsultation og høre mere om, hvilken behandling der matcher dine behov.

Klinik Pure er beliggende i Hvidovre, og derfor har vi mange kunder fra både København og omegn, og klinikken er f.eks. nemt tilgængelig, hvis du kommer fra Rødovre eller Glostrup.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Hvad er Restylane Skinbooster?

Skinbooster-behandlinger er effektive, fordi de arbejder i dybden med huden for at hydrere den.

Jo ældre vi bliver, jo dårligere bliver vores hud til at holde på fugtigheden, og det er blandt andet derfor, vi får rynker. For at modarbejde dette tilfører vi med behandlingen fugtighed til huden.

Restylane Skinbooster består dels af vand og dels af stabiliseret hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der er med til at binde vandet, dvs. fugtigheden, i huden. Stoffet findes naturligt i vores hud, men vi producerer mindre og mindre af det, jo ældre vi bliver.

Da hyaluronsyre er et naturligt stof, der injiceres i meget små doser under huden, vil det naturligt være nedbrudt af kroppen efter ca. et år

Sådan foregår Skinbooster-behandling hos os

Fordi kroppen nedbryder det aktive stof i behandlingen over tid, skal behandlingen minimum gentages en gang om året, hvis man vil vedligeholde resultatet.

Et behandlingsforløb vil typisk begynde med, at du kontakter os med ønsket om rynkebehandling, og så rådgiver vi dig derfra. Det er altid en uddannet sygeplejerske, der administrerer Restylane-behandlinger.​

Behandlingen fra start til slut

1.

Du kommer til gratis konsultation hos os, hvor du får yderligere informationer om behandling med Restylane Skinbooster.

2.

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du have min. 48 timers betænkningstid, inden selve behandlingen kan gå i gang.

3.

Du booker tid og modtager første behandling.

4.

Restylane Skinbooster anvendes som udgangspunkt som kur over min. 3 gange med 2-4 ugers interval mellem behandlingerne, derfor vil du modtage yderligere to behandlinger inden for 6 mdr. efter første behandling.

5.

Gennemgang og afsteming af det færdige produkt.

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti.

Bestil tid til Skinbooster-behandling

Du kan altid se en oversigt over vores tilbud og priser her på siden, men hvis du har spørgsmål til Restylane Skinbooster eller vores øvrige behandlinger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Du kan til hver en tid booke din konsultation til vores skønhedsklinik via nedenstående kontaktoplysninger. Vi tilbyder desuden også behandlinger med botox.

Vi kan altid kontaktes på telefon 26 44 51 80, på e-mail info@klinikpure.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.


    Det kan du forvente af en skinbooster-behandling

    Restylane Skinboost er ikke bare en rynkebehandling, der udglatter og strammer op, som f.eks. fillers gør, men derimod går stoffet ind og aktivt arbejder med din hud.

    Du vil både kunne se, at du har færre rynker og furer i huden, og så forbedres også både hudens elasticitet og struktur på samme tid. Det er nemlig ikke kun rynker og furer, der får os til at se ældre ud, det er også hudens generelle tilstand. Med en frisk, glat og fyldig hud vil du kunne mærke en forandring i både følelsen og på udseendet.

    På grund af disse kvaliteter ved Restylane Skinbooster bruges den f.eks. også til behandling af akne-ar og lignende ujævnheder i huden.