Indre skønhed

Find din indre skønhed frem

Giv din hud det boost af ungdommelighed, den fortjener naturlig hudforyngelse indefra. SkinPen® Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle aknear og fine linjer og rynker.

SkinPen Precision kan også bruges til at genoprette hudens unormale pigmentering, der ofte skyldes hudtilstande såsom Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. SkinPen Precision er en førende enhed inden for hudfornyelse, der skaber midlertidige små mikroskopiske kanaler i din hud.

Denne enkle procedure aktiverer kroppens naturlige helingsproces af huden ved at øge kollagen og elastin, så din hud får et sundere og mere ungdommeligt udseende. Få din hud til at se mere ungdommelig og yngre ud med SkinPen Precision.

SkinPen® Precision CE Anvendelsesformål

SkinPen® Precision er en medicinsk mikronåle-enhed, der med sit tilbehør er beregnet til at behandle og forbedre udseendet af akne ar i ansigtet hos voksne over 22 år samt reducere de fine linjer og rynker på ansigt og hals. SkinPen Precision er også beregnet til at behandle tilstande af hudens pigmentering (Dyschromia), herunder Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. Afhængigt af dit land kan angivelser for SkinPen® Precision variere.

Aktiver din egen kollagen for en mere ungdommelig hud

SkinPen® Precision er enkel, behagelig og effektiv og kan give hudforyngelse efter blot 30 minutter. SkinPen Precision skaber tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden for at fremkalde kroppens naturlige sårhelingsproces. Denne helingsproces virker på det sted der behandles, og den fornyer vævet, hvilket resulterer i nyt kollagen og elastin, som giver din hud et yngre, mere fast og strålende udseende.

SkinPen Precision er klinisk bevist sikker og effektiv. Det er den eneste FDA-godkendte enhed og procedure, der er CE-mærket, og som er understøttet af mere end 90 uafhængige valideringsundersøgelser.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Lad din krops egen kollagen gøre arbejdet... Naturligt

Helt naturligt: Jump-start dit nye kollagen uden brug af varme, kemikalier, eller invasive injektioner. Få smuk og mere ungdommelig hud.

Komfortabel: Let bedøvende creme kan bruges til at sikre maksimal komfort.

Sikker og Effektiv: Dokumenterede resultater fra en behandling, du kan stole på.

Hurtigt og nemt: Kom hurtigt tilbage til dit liv med kort eller ingen bedringsperiode.

Til alle hudtyper året rundt.

Ny kollagen... En ny dig

Hvorfor bliver kollagen omtalt i medierne? Hvorfor har det så stor betydning inden for medicinsk æstetik og hudforyngelse?

Kollagen og elastin er de vigtige proteinfibre i huden, der giver støtte og elasticitet. Disse fibre nedbrydes, efterhånden som vi ældes, hvilket giver fine linjer, rynker, slap hud, og store porer. Ved at regenerere kollagen og elastin, kan man få et mere ungdommeligt udseende.

Kollagen spiller en central rolle i ardannelse, som for eksempel ar der dannet på grund af akne. Forkerte signaler i pigmentet fører til dyschromia som for eksempel Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. Hudfornyelse kan være vigtig for at forbedre udseendet af disse tilstande.

Tilslut dig de mere end 2 millioner patienter verden over, der har tillid til SkinPen® Precision

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.
Vi er godkendt hos styrelsen for patientsikkerhed.​​