I trygge hænder

Filler til rynker, læber og kindben

Kunne du tænke dig en behandling med filler, og leder du i den forbindelse efter en lokal skønhedsklinik i København eller omegn? Så er Klinik Pure et oplagt valg.​

​Vi er beliggende i Hvidovre, og klinikken er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Rødovre, Glostrup eller omegn.​

Vores klinik er naturligvis godkendt af Patientstyrelsen, og det er en uddannet sygeplejerske, der står for vores behandlinger med ikke-permanente fillers. Du er således i helt trygge hænder hos os.

Få det rette resultat

​​Hvad er filler?

Filler kaldes også for vævsfylder, og er et stof, der kan sprøjtes ind i eller under huden for eksempelvis at løfte en rynke op i samme niveau som det omkringliggende væv.

Filler kan også anvendes i forbindelse med manglende fylde i ansigtet. Det kan for eksempel være i læberne eller ved kindben. Her bruges eksempelvis lip filler til læberne.

Det betyder med andre ord, at fillers blandt andet kan bruges i forbindelse til behandling af:

  • Rynker
  • Læbe
  • Kæbe
  • Hage

​Fillers har en forbigående effekt, hvilket også er derfor, de kaldes for ikke-permanente. Hvor længe effekten varer er individuelt alt afhængigt af, hvilken type filler der bliver anvendt.​​

Anerkendte produkter​

​Vi anvender de mest anerkendte produkter

​Vores klinik sætter en stor ære i altid at anvende de mest anerkendte produkter på markedet for at sikre vores kunder det absolut bedst mulige resultat.

På vores skønhedsklinik tilbyder vi behandlinger såsom botox og skinbooster, og det kan være, at din filler-behandling eventuelt skal kombineres med botox alt afhængigt af, hvilket resultat du ønsker.


Gratis forundersøgelse​

​Kontakt os og book en tid til en gratis forundersøgelse.

Mangler du fylde under øjnene, omkring dine kindben eller din hage, eller kunne du for eksempel tænke dig at få udglattet en rynke i panden, ved din næse eller et helt tredje sted? Så kan vi hjælpe dig med at sikre den bedst mulige behandling til en konkurrencedygtig pris.

For at vi kan sikre dig det rette tilbud om behandling, tilbyder vi altid en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse. Du skal bare kontakte os for at booke en tid.​​​​

Find os på Instagram

Følg med i hverdagen på klinikken

Vi deler mange før- og efterbilleder af vores skønne klienter, så følg os og se med. Måske bliver du inspireret til hvordan vi skal hjælpe dig?

Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.9/5 stjerner på baggrund af 30 anmeldelser fra Facebook​​

"Jeg har været hos Amanda idag og få full face og lidt i læberne, det er min første gang med botox og må sige Amanda giver sig virkelig tid til at forklare, hun er dygtig, smilende og sjov. Jeg gik derfra med et smil på læben og er kæmpe glad for resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Amanda​ 🙏🏼"


June Elsa Gamrath Hansen

via Facebook

"Jeg har nu fået flere behandlinger hos Amanda og kan kun sige at det er sjældent man møder så dedikeret en person der virkelig brænder for at gøre det bedste for sine kunder og samtidig er så hamrende dygtig. Kan KUN sende mange anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"


Geske Just

via Facebook

"Kan kun komme med de anbefale til Amanda. Hun er simpelthen så dygtig. Takker være hende er jeg nu fri for mine fine linjer samt spændings hovedpine 💉❤️"


Camilla Heidelbach

via Facebook

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger vi tilbyder, kan du ringe til os eller udfylde formularen her.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Hvidovre nær både Glostrup og Rødovre.​

Det er Amanda, der er indehaver af vores klinik, Klinik Pure. Hun er uddannet sygeplejerske og udfører behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Den klinikansvarlige læge er Shakil Ahmed.​

CVR: 42102067

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

10.00 – 19.00

10.00 – 19.00

Kontakt os

Strandlyst Alle 35, 2650 Hvidovre

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 26 44 51 80

Mail: info@klinikpure.dk

Vi glæder os til at se dig i klinikken.