Fremragende resultater

Bestil en behandling med profhilo

Profhilo® er det første BDDE-fri, stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap hud. ​Med en af de højeste koncentrationer af HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fugter det ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv. Profhilo® skaber fremragende behandlingsresultater alene eller i kombination med andre æstetikbehandlinger på markedet.

​Enestående produkt

​Profhilo® har mange enestående egenskaber, der adskiller produktet fra alle andre på markedet lige nu. Der er ikke noget BDDE-indhold. Det er termisk krydsbundet og genererer stabiliserede kooperative hybridkomplekser af H-HA og L-HA. På trods af det høje HA-indhold har det en lav inflammatorisk profil kombineret med helende egenskaber, der underbygges af kliniske studier.

For fuldt ud at forstå dette nye koncept inden for anti-aging-medicin må vi først kigge på teknologien.

BAP-teknikken

  • BAP-teknikken er særligt udvalgt til enkelte anatomiske områder
  • Selve produktets fortyndingsegenskaber
  • 5 injektioner i hver side
  • Reducerer smerten (langsom injektion)
  • Mindre risiko for blåt mærke eller hæmatom
  • Færre antal behandlinger
  • Større patient compliance​

Hvordan virker det?

Spændende udvikling

​Profhilo® tiltrækker sig en del opmærksomhed blandt behandlere, og mange kalder det “noget de har ventet på” eller “den mest interessante udvikling inden for injicerbare behandlinger i lang tid”

​Hvordan virker Profhilo®

Som et stabiliseret produkt holder Profhilo® sig i huden i omkring 28 dage. I dette tidsrum foregår der stimulation af 4 forskellige typer kollagen og elastin ved langsom frigivelse af HA. Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring. Man kan således ikke sige, at Profhilo® er en hudbooster, da det også har en væsentlig opstrammende/løftende virkning på vævet.

Ekspertudtalelse

Dr. Emma Ravichandran:

“Enhver, der præsenterer tegn på aldring af huden, og som er egnet til behandling med filler, er også egnet til behandling med Profhilo. Når først produktet er indsprøjtet, begynder det straks at brede sig på grund af den høje koncentration af HA og dets kohæsionsegenskaber. BAP-teknikken er en meget effektiv og simpel teknik til personer, der ikke føler sig trygge ved at bruge nåle.”

Revolutionerende teknologi

​Hvordan stabiliseres Profhilo®

Profhilo® udvikles ved hjælp af en patenteret teknologi, der skaber kooperative hybridkomplekser mellem højmolekylær HA og lavmolekylær HA uden brug af kemiske krydsbundne stoffer. Disse komplekser øger stabiliteten af HA i forhold til enzymatisk og mekanisk nedbrydning.

Nahyco-teknologi

Profhilo® er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt – Profhilo® har skabt en ny injektionskategori – bioremodelling.

Termal krydsbinding ændrer beskaffenheden og adfærden af HA, hvilket medfører dannelse af kooperative hydridkomplekser, der modulerer vævet. Dette er også forklaringen på den anderledes biologiske adfærd, når H-HA og L-HA gives alene.

En af de primære fordele er lang holdbarhed. Kooperative hybridkomplekser har vist sig at være meget stabile med hensyn til naturlig nedbrydning af hyaluronidase (BTH) sammenlignet med H-HA, og de anvendes bredt i biorevitaliseringsprodukter, eller L-HA alene, hvilket medfører en langvarig frigivelse af de to HA-komponenter og en tilsvarende dobbeltvirkning. Denne dobbeltvirkning er ideel til remodellering af slaphed i huden.

Fordele

I Profhilo® frigives L-HA langsomt fra HA-hybridkomplekserne og udløser derfor ikke de første inflammatoriske cytokiner, hvilket gør det meget biokompatibelt. Det øger også patientens komfort under og efter behandlingen og fugter huden, især i epidermis – dette kaldes Hydro-effekten.

Book en tid online

H-HA i Profhilo® skaber en stabil HA-struktur i dermis. Dette giver en volumetrisk effekt – også kaldet Løft-effekten.

En anden fordel ved det stabile kooperative hybridkompleks sammenlignet med H-HA og L-HA er stigningen i ekspressionsniveauet af type I- og type III-kollagen i fibroblast og type IV- og type VII-kollagen i keratinocytter.

Dette medfører bedre hudkvalitet og -fugtighed både i dermis og epidermis. Der er også øget produktion af endogen HA og elastin, hvilket giver huden et mere ungdommeligt udseende.

Højeste koncentration på markedet​

Profhilo® indeholder 32 mg lavmolekylær HA (80-100 Kda) og 32 mg højmolekylær HA (1100-1400 Kda). Dette giver en af de højeste koncentrationer af HA på markedet med i alt 64 mg HA i en 2 ml fyldt sprøjte. Det kan utroligt nok presses igennem en 29 g-nål.

Find os på Instagram

Følg med i hverdagen på klinikken

Vi deler mange før- og efterbilleder af vores skønne klienter, så følg os og se med. Måske bliver du inspireret til hvordan vi skal hjælpe dig?

Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.9/5 stjerner på baggrund af 30 anmeldelser fra Facebook​​

"Jeg har været hos Amanda idag og få full face og lidt i læberne, det er min første gang med botox og må sige Amanda giver sig virkelig tid til at forklare, hun er dygtig, smilende og sjov. Jeg gik derfra med et smil på læben og er kæmpe glad for resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Amanda​ 🙏🏼"


June Elsa Gamrath Hansen

via Facebook

"Jeg har nu fået flere behandlinger hos Amanda og kan kun sige at det er sjældent man møder så dedikeret en person der virkelig brænder for at gøre det bedste for sine kunder og samtidig er så hamrende dygtig. Kan KUN sende mange anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"


Geske Just

via Facebook

"Kan kun komme med de anbefale til Amanda. Hun er simpelthen så dygtig. Takker være hende er jeg nu fri for mine fine linjer samt spændings hovedpine 💉❤️"


Camilla Heidelbach

via Facebook

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger vi tilbyder, kan du ringe til os eller udfylde formularen her.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Hvidovre nær både Glostrup og Rødovre.​

Det er Amanda, der er indehaver af vores klinik, Klinik Pure. Hun er uddannet sygeplejerske og udfører behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Den klinikansvarlige læge er Shakil Ahmed.​

CVR: 42102067

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

10.00 – 19.00

10.00 – 19.00

Kontakt os

Strandlyst Alle 35, 2650 Hvidovre

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 26 44 51 80

Mail: info@klinikpure.dk

Vi glæder os til at se dig i klinikken.