Indre skønhed​

​Find din indre skønhed frem

Giv din hud det boost af ungdommelighed, den fortjener naturlig hudforyngelse indefra. SkinPen® Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle aknear og fine linjer og rynker.

​SkinPen Precision kan også bruges til at genoprette hudens unormale pigmentering, der ofte skyldes hudtilstande såsom Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. SkinPen Precision er en førende enhed inden for hudfornyelse, der skaber midlertidige små mikroskopiske kanaler i din hud.

Denne enkle procedure aktiverer kroppens naturlige helingsproces af huden ved at øge kollagen og elastin, så din hud får et sundere og mere ungdommeligt udseende. Få din hud til at se mere ungdommelig og yngre ud med SkinPen Precision.

Hvordan virker det?

SkinPen® Precision CE Anvendelsesformål

​SkinPen® Precision er en medicinsk mikronåle-enhed, der med sit tilbehør er beregnet til at behandle og forbedre udseendet af akne ar i ansigtet hos voksne over 22 år samt reducere de fine linjer og rynker på ansigt og hals. SkinPen Precision er også beregnet til at behandle tilstande af hudens pigmentering (Dyschromia), herunder Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. Afhængigt af dit land kan angivelser for SkinPen® Precision variere.

Lad din krops egen kollagen gøre arbejdet... Naturligt

  • ​Helt naturligt: Jump-start dit nye kollagen uden brug af varme, kemikalier, eller invasive injektioner. Få smuk og mere ungdommelig hud.
  • Komfortabel: Let bedøvende creme kan bruges til at sikre maksimal komfort.
  • Sikker og Effektiv: Dokumenterede resultater fra en behandling, du kan stole på.
  • Hurtigt og nemt: Kom hurtigt tilbage til dit liv med kort eller ingen bedringsperiode.

Til alle hudtyper året rundt.

Forryngende resultater

Aktiver din egen kollagen for en mere ungdommelig hud

SkinPen® Precision er enkel, behagelig og effektiv og kan give hudforyngelse efter blot 30 minutter. SkinPen Precision skaber tusindvis af kontrollerede mikrokanaler i huden for at fremkalde kroppens naturlige sårhelingsproces. Denne helingsproces virker på det sted der behandles, og den fornyer vævet, hvilket resulterer i nyt kollagen og elastin, som giver din hud et yngre, mere fast og strålende udseende.

SkinPen Precision er klinisk bevist sikker og effektiv. Det er den eneste FDA-godkendte enhed og procedure, der er CE-mærket, og som er understøttet af mere end 90 uafhængige valideringsundersøgelser.

Ny kollagen... En ny dig

Hvorfor bliver kollagen omtalt i medierne?​Hvorfor har det så stor betydning inden for medicinsk æstetik og hudforyngelse?
Kollagen og elastin er de vigtige proteinfibre i huden, der giver støtte og elasticitet. Disse fibre nedbrydes, efterhånden som vi ældes, hvilket giver fine linjer, rynker, slap hud, og store porer. Ved at regenerere kollagen og elastin, kan man få et mere ungdommeligt udseende.

Kollagen spiller en central rolle i ardannelse, som for eksempel ar der dannet på grund af akne. Forkerte signaler i pigmentet fører til dyschromia som for eksempel Melasma, Vitiligo og Solar Lentigo. Hudfornyelse kan være vigtig for at forbedre udseendet af disse tilstande.

Tilslut dig de mere end 2 millioner patienter verden over, der har tillid til SkinPen® Precision

Find os på Instagram

Følg med i hverdagen på klinikken

Vi deler mange før- og efterbilleder af vores skønne klienter, så følg os og se med. Måske bliver du inspireret til hvordan vi skal hjælpe dig?

Find os på Facebook

Det siger vores kunder

Vurderet 4.9/5 stjerner på baggrund af 30 anmeldelser fra Facebook​​

"Jeg har været hos Amanda idag og få full face og lidt i læberne, det er min første gang med botox og må sige Amanda giver sig virkelig tid til at forklare, hun er dygtig, smilende og sjov. Jeg gik derfra med et smil på læben og er kæmpe glad for resultatet og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Amanda​ 🙏🏼"


June Elsa Gamrath Hansen

via Facebook

"Jeg har nu fået flere behandlinger hos Amanda og kan kun sige at det er sjældent man møder så dedikeret en person der virkelig brænder for at gøre det bedste for sine kunder og samtidig er så hamrende dygtig. Kan KUN sende mange anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"


Geske Just

via Facebook

"Kan kun komme med de anbefale til Amanda. Hun er simpelthen så dygtig. Takker være hende er jeg nu fri for mine fine linjer samt spændings hovedpine 💉❤️"


Camilla Heidelbach

via Facebook

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger vi tilbyder, kan du ringe til os eller udfylde formularen her.

Vores skønhedsklinik er beliggende i Hvidovre nær både Glostrup og Rødovre.​

Det er Amanda, der er indehaver af vores klinik, Klinik Pure. Hun er uddannet sygeplejerske og udfører behandlinger med botox og ikke-permanente fillers. Den klinikansvarlige læge er Shakil Ahmed.​

CVR: 42102067

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en uforpligtende forundersøgelse, men du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores skønhedsklinik for at booke en tid eller høre mere om vores forskellige behandlinger.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

09.00 – 19.00

10.00 – 19.00

10.00 – 19.00

Kontakt os

Strandlyst Alle 35, 2650 Hvidovre

Rutevejledning til klinikken

​​

​​Telefon: 26 44 51 80

Mail: info@klinikpure.dk

Vi glæder os til at se dig i klinikken.